Beterschap

Wanneer bij een familielid, vriend of collega een ziekte vastgesteld wordt, is het vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden. Inderdaad, wat moet je tegen een ziek persoon zeggen om je steun te uiten? Hoe kun je voorkomen dat je onhandig bent of ze stoort? Er is geen wonderbaarlijke oplossing, maar het uitspreken van je bezorgdheid vanaf het begin is heel belangrijk. Het meest pijnlijke voor een zieke persoon is in ieder geval je stilzwijgen. Een eenvoudig bericht dat per SMS, op een ansichtkaart of online wordt verstuurd kan een zeer goede manier zijn om je steun uit te drukken en aanmoediging te sturen. Een boodschap van ondersteuning kan veel troost bieden. Hieronder enkele beterschap teksten voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beterschap teksten en beterschap wensen

Beterschap teksten
Bron: Greetz.nl

Meestal geeft je persoonlijke boodschap kracht en moed om het dagelijks leven onder ogen te zien. Dus als je iemand dicht bij je hebt die de ziekte onder ogen ziet, aarzel dan niet om hem of haar vandaag nog een berichtje te sturen. Het kan het kleine ding zijn dat je geliefde nodig heeft om zijn of haar dag op te vrolijken! Zo kan je hieronder enkele teksten vinden voor bijvoorbeeld op een beterschap kaart.

Enkele voorbeelden om een zieke te steunen, om bijvoorbeeld sterkte of beterschap te wensen:

  • “Het spijt me zo voor wat je doormaakt. Ik denk zo veel aan je!”
  • “Ik wens je beterschap toe.”
  • “Hopelijk ben je snel weer de oude.”
  • “Ik heb misschien niet de woorden om het je te vertellen, maar ik ben hier voor jou.”
  • “Ik denk elke dag aan jou. Moge mijn kracht bij jou zijn.”
  • “Gewoon een kort briefje om je te vertellen dat ik aan je denk.”
  • “Voel je niet verplicht om te reageren op mijn berichten, weet gewoon dat ik hier ben voor jou.”
Beterschap wensen
Bron: Greetz

Meer beterschap wensen

“Als er iets is wat ik kan doen om het makkelijker voor je te maken, zal ik het doen met plezier.”

“Wat kan ik vandaag voor je doen? Ik kan vanavond langskomen om je te laten eten…de kinderen een paar uur te houden (of) komen strijken?”

“Ik ga een paar boodschappen doen. Heb je iets nodig?.”

“Ik wilde je alleen maar zeggen dat ik trots op je ben, mijn vriend, je bent de beste.”

“Heb de best mogelijke dag, ik denk aan jou.”

Via SMS is het direct en eenvoudig een ansichtkaart voldoende kan zijn om het verschil te maken.

Beterschap
Bron: Greetz.nl

Waarom het ontvangen van een ansichtkaart zo belangrijk is voor een zieke geliefde

Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp SMS, mail… In dit tijdperk van ultra-verbonden relaties is er geen tekort aan manieren om je gevoelens uit te drukken. Maar hoe zit het met de ansichtkaart.

Minder opdringerig dan een telefoontje, duurzamer dan een sms of een e-mail, het sturen van een ansichtkaart is een heel eenvoudige Tijdens de vakantie kun je een kleine gedachte sturen, om met hem of haar een rustpauze te delen. Tijdens de moeilijkere periodes van het leven laat het toe om je steun te materialiseren, de banden aan te halen die het dagelijkse leven of de afstand kunnen afleiden, maar ook om deel te nemen aan de verbetering van het welzijn.

Het sturen van een kaartje, met bijvoorbeeld een medeleven tekst, ook al stuur je het online, is een beetje aandacht die echt een verschil kan maken!

Niet alleen leeft de mens in goede tijden. Net als het leven van mensen zijn gezondheid en emoties vergelijkbaar met die van een achtbaan en kunnen ze lijden aan kleine momenten van slachtoffers.

En, op die momenten, niets beter dan de steun van vrienden en naaste familieleden, toch? Of het nu gaat om een fragiele gezondheidstoestand of een moment van verdriet, er is niets beter dan te weten dat iemand met genegenheid aan ons denkt en iets doet om ons te proberen te doen herleven. Maar op dat moment dringt zich de vraag op: “Maar wat te geven als een creatief cadeau, als een verlangen naar verbetering?

Een beterschap cadeau aan iemand geven

Dus maak je geen zorgen, in dit artikel hebben we een aantal creatieve cadeau-tips gescheiden om die speciale persoon die herstellende is van een ziekte aan te bieden. Blijf surfen om de beste aanbiedingen van speciale, ongewone en creatieve geschenken te vinden.

1- Pluche dier

Hoe zit het met het geven van een creatief cadeau dat ook een decoratieartikel kan zijn? In dit geval is een pluche speelgoed misschien een goed idee. Ze kunnen zowel als decoratie als speelgoed voor kinderen dienen. Gemaakt van zacht materiaal, ze hebben er geen probleem mee om ze ergens in huis achter te laten. Trouwens, er is niets leukers dan een teddybeer, toch?

2- Aromatische kaarsen

De kaarsen zijn ook een goed verzoek voor wie genegenheid en solidariteit wil tonen: ze geven niet alleen een speciaal tintje aan de decoratie van het huis, maar zijn ook aromatisch en laten de sfeer geparfumeerd en ontspannen achter! Een uitstekende manier om de energie te herstellen en de geliefde meer hoop te geven!

3- Bloemen

Er zijn ook de dankbetuigingen voor de bijzondere persoon, we hebben het over bloemstukken. Met schoonheid en een inspirerende geur kunnen bloemstukken zeer goed dienen als een liefdevol geschenk voor degenen die een goed herstel wensen. Ze kunnen ook op planken of zelfs op midden tafels worden geplaatst. Een cadeau-orchidee kan bijvoorbeeld veel betekenen.

4- Bloemen en chocolade

Als je het gehemelte wilt verrassen, is het zelfs mogelijk om een combinatie te maken, waarbij de arrangementen van bloemen en chocolade die meerdere zintuigen tegelijk plezieren, worden samengevoegd.

Chocolade is een onschatbare verrassing, een goedkoop en creatief cadeau, naast het feit dat het onweerstaanbaar is! Een mooie manier om lichtheid te nemen tot dat moment en te zeggen “blijf snel goed”!

Om het heden nog interessanter te maken, kiest je degenen die de boodschap op de meest creatieve manier overbrengen, met positieve woorden op de verpakking! Laat al jouw genegenheid zien door het schrijven van de bericht kaart en laat zien hoeveel je aan het wroeten bent voor het herstel van jouw geliefde!

Hoe dan ook, het vinden van een bijzonder, ongewoon, creatief cadeau voor de bijzondere persoon is niet moeilijk. Met onze tips, zo ook voor bijvoorbeeld beterschap wensen, wordt deze missie een stuk makkelijker. Met genegenheid en toewijding is het mogelijk om een mooi geschenk te vinden dat een nieuwe geest zal geven aan die geliefde persoon.

Tips, aanvullingen en verbeterpunten kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@sterkte.nl.