Sterkte wensen revalidatie

Tijdens de revalidatie kun je veel steun gebruiken. De sterkte wensen bij een revalidatie komen dan goed van pas. Het kan best lastig zijn om een pakkende tekst te bedenken, vandaar dat hier diverse voorbeelden te bekijken zijn. De sterkte wensen bij een revalidatie zijn mooie teksten en gedichten die je kunt gebruiken in een kaartje aan iemand die aan het revalideren is.

Bekijk op deze pagina enkele sterkte wensen die te maken hebben met revalidatie, om hem of haar beterschap te wensen. Mooi voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen met een revalidatie

Wanneer je bijvoorbeeld een gebroken arm hebt dan zit je in een revalidatieproces. Gedurende meerdere weken moet je met gips lopen zodat het bot zich kan herstellen. Na een operatie heb je ook een tijdje nodig om weer de ‘oude’ te worden. Bij de één gaat dit sneller dan bij de ander. Het sturen van een lief kaartje kan in deze periode erg fijn zijn. Als tekst kun je daarin iemand sterkte wensen met de revalidatie.

Indien je niet goed weet wat toepasselijke teksten zijn, kun je daarvoor op deze pagina verschillende voorbeelden bekijken. De sterkte wensen bij een revalidatie zijn er in verschillende vormen. Zo zijn de sterkte wensen er als een gedicht, tekst of korte spreuk. Je kunt de voorbeelden overnemen of combineren met elkaar. Ook kun je er persoonlijke woorden bijschrijven.

Sterkte wensen revalidatie kaartje
(Bron Greetz.nl)

De sterkte wensen bij een revalidatie zijn bedoeld om te gebruiken in een kaartje of bij een bosje bloemen. Je wenst iemand het beste toe en geeft aan dat je er voor hem of haar bent in een soms lastige tijd.

Sterkte wensen revalidatie

Voorbeelden revalidatie teksten:

 • God koestert het boeket
  om het op Zijn tijd
  dan weer tot bloei
  te laten komen
 • Sterkte en pas heel goed op jezelf!
 • Het is de moed om door te gaan die telt!
 • Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
 • Achter tranen van verdriet, schuilt de glimlach van herinnering

Sterkte wensen kaartje revalideren:

 • Ook al ben je even niet op en top,
  Met de juiste aandacht en verzorging
  Knap je vast weer heel gauw op.
 • Na een aantal weken in het gips,
  maak jij straks weer helemaal de blits
  Het is nog even afzien, maar het komt goed Leontien!
 • Het is niet fijn ziek te zijn
  maar het is ook erg om jou te moeten missen
  daar mag je je echt niet in vergissen
  Sterkte en een heel voorspoedig herstel.
Revalidatie kaart
Bron: Greetz
Revalidatie teksten:
 • Je bent in mijn gedachten
  Ik hoop dat dit je pijn
  Een beetje kan verzachten
  Beterschap!
 • Mijn gedichtje is heel kort
  ik hoop dat je gauw beter wordt
 • Heel veel vriendschap,
  Heel veel liefde,
  En een kusje voor de pijn,
  Is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.
  Veel beterschap
Sterkte wensen bij een revalidatie:
 • Je voelt je vermoeid
  je voelt je niet prettig
  het ontbreekt je vandaag aan moed
  daarom stuur ik je dit lieve kaartje
  dan gaat het je morgen
  vast wel weer goed
 • Soms is het leven zwaar. Misschien helpt dan dit kleine gebaar
 • Heel veel sterkte, kracht en liefde in deze moeilijke tijd
 • Dit kaartje is om te laten weten dat ik je niet vergeten ben,
  ook al loop je nu in het gips, je hebt nog steeds een lekkere bips!
Beterschap revalidatie
(Bron: Greetz)

Beterschapswensen

Revalidatie is vaak een uitdagende periode waarin de persoon in kwestie veel steun nodig heeft. Het is belangrijk om bemoedigende en ondersteunende woorden te delen. Hier zijn voorbeeldzinnen voor sterkte teksten bij revalidatie:

 1. “Tijdens deze fase van revalidatie wens ik je niet alleen fysieke kracht toe, maar ook de mentale veerkracht om elk obstakel te overwinnen. Je bent sterker dan je denkt.”
 2. “Elke stap die je zet in je revalidatie is een stap in de richting van herstel. Blijf gemotiveerd en onthoud dat je niet alleen bent in deze reis. Sterkte!”
 3. “Revalidatie kan soms voelen als een berg die beklommen moet worden, maar met doorzettingsvermogen en positieve energie ben ik ervan overtuigd dat je de top zult bereiken. Blijf sterk!”
 4. “Moge elke dag van je revalidatie gevuld zijn met kleine overwinningen en vooruitgang. Onthoud dat elke inspanning die je levert, een stap dichter bij herstel is. Veel sterkte!”
 5. “Revalidatie is een uitdaging, maar ik heb er alle vertrouwen in dat je de kracht hebt om deze periode te doorstaan. Blijf gefocust, blijf positief en weet dat ik altijd aan je zijde sta.”
 6. “Tijdens de revalidatieperiode kunnen er momenten van frustratie zijn, maar laat die momenten niet de overhand krijgen. Je bent omringd door liefde en steun. Samen zullen we deze hindernissen overwinnen.”
 7. “In de revalidatie zijn er misschien dagen van vermoeidheid en onzekerheid, maar onthoud dat deze dagen bijdragen aan jouw groei en herstel. Blijf volhouden, je doet het geweldig!”
 8. “Elke dag van revalidatie brengt je dichter bij je doelen. Laat je niet ontmoedigen door de uitdagingen; je bent sterker dan je denkt. Blijf vastberaden en positief.”
 9. “Revalidatie kan als een lange weg lijken, maar elk klein stapje voorwaarts is een overwinning. Geef niet op, want je bent op weg naar herstel. Ik geloof in je kracht en doorzettingsvermogen.”
 10. “In de wereld van revalidatie kunnen er ups en downs zijn, maar vergeet niet dat zelfs de kleinste vooruitgang een grote prestatie is. Blijf gemotiveerd en laat de moed niet zakken.”
 11. “Moge elke sessie van revalidatie je dichter bij hernieuwde kracht en gezondheid brengen. Onthoud dat je niet alleen bent in deze reis; we staan allemaal achter je. Veel sterkte!”
 12. “Revalidatie vraagt om geduld en vastberadenheid, en ik weet dat je over beide kwaliteiten beschikt. Laat je niet ontmoedigen door de obstakels; je komt hier sterker uit. Blijf positief!”
 13. “Je revalidatie is als een reis naar zelfontdekking en herstel. Mogen de dagen van doorzettingsvermogen en inspanning worden beloond met momenten van vooruitgang. Blijf sterk!”
 14. “Tijdens de revalidatieperiode ben je niet alleen bezig met het genezen van het lichaam, maar ook met het versterken van je geest. Je bent op de goede weg. Blijf volhouden!”
 15. “Revalidatie kan een emotionele achtbaan zijn, maar onthoud dat het okay is om hulp te vragen en steun te ontvangen. Je bent niet alleen in deze strijd. Samen zullen we deze uitdaging overwinnen.”
 16. “Moge elke dag van je revalidatie gevuld zijn met positieve energie en vooruitgang. Je doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en ik geloof dat je sterker zult worden door deze ervaring. Blijf gaan!”
 17. “De weg van revalidatie is gevuld met moeilijkheden, maar ik weet dat je de kracht hebt om ze te overwinnen. Blijf gefocust op je doelen en weet dat je vooruitgang boekt, hoe klein ook.”
 18. “Elke dag van revalidatie is een kans om te groeien, te leren en sterker te worden. Blijf vastberaden en positief, want je hebt al zoveel bereikt. Sterkte in deze reis van herstel.”
 19. “Revalidatie is een marathon, geen sprint. Neem de tijd die je nodig hebt, wees lief voor jezelf en weet dat je vooruitgang boekt, hoe langzaam het ook lijkt. Blijf strijdlustig!”
 20. “In de revalidatieperiode ben je niet alleen bezig met het herstellen van het lichaam, maar ook met het opbouwen van veerkracht. Moge elke dag je sterker maken, zowel fysiek als mentaal. Blijf sterk!”
 21. “Tijdens je revalidatie ben je niet alleen bezig met genezing, maar ook met het opbouwen van veerkracht. Moge elke inspanning die je levert, je dichter bij herstel brengen. Blijf positief en volhoudend!”
 22. “Revalidatie is een reis van herstel, en ik weet dat je de kracht hebt om deze reis met vastberadenheid en moed te doorstaan. Laat je niet ontmoedigen; je bent op de goede weg.”
 23. “Tijdens deze fase van revalidatie wil ik je moed inspreken en je herinneren aan je ongelooflijke kracht. Elk moment van doorzettingsvermogen brengt je dichter bij herstel. Blijf sterk!”
 24. “Revalidatie kan uitdagend zijn, maar jij bent sterker dan de obstakels die je tegenkomt. Blijf gefocust op je doelen en weet dat je steun hebt van degenen die om je geven. Sterkte!”
 25. “Moge elke dag van je revalidatie gevuld zijn met hoop, vooruitgang en kracht. Onthoud dat je niet alleen bent in deze reis; we zijn hier om je te steunen. Blijf sterk en positief!”