Sterkte wensen herstel

Het herstellen van een ziekte kost veel tijd. Ook na een operatie of ongeluk kan een herstel een lange tijd in beslag nemen. Soms moet je bepaalde bewegingen opnieuw leren of is je lichaam erg zwak geworden. Reden genoeg om iemand sterkte te wensen met het herstel. Bekijk op deze pagina hoe je de sterkte wensen met een herstel het beste kunt gebruiken en welke teksten het meest worden gekozen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Ook heb je de mogelijkheid om een mooie tekst toe te voegen aan deze pagina. Reageer dan hieronder met jouw mooie zelfbedachte tekst of gevonden tekst dat te maken heeft met herstel.

Sterkte wensen bij het herstel

Sterkte wensen herstelEr zijn verschillende manieren te bedenken waarmee je steun kunt betuigen aan iemand die dat nodig heeft. Zo kun je op bezoek gaan, een belletje plegen of een lief kaartje sturen. Je kunt daarbij ook een bosje bloemen of een cadeautje kiezen. Gezamenlijk wordt het dan bezorgd. Bestel je dit in de ochtend? Dan kan het zelfs dezelfde dag nog worden bezorgd. Wat schrijf je nu in een kaartje aan iemand die aan het herstellen is?

Je kunt kiezen uit standaard kaartjes waar al een sterkte wens in is geschreven. Je zou er enkel een naam bij kunnen schrijven en je bent ‘klaar’. Echter is dit voor iemand niet heel leuk om te ontvangen. Je hebt immers een operatie ondergaan, een ongeluk gehad of iets anders waardoor je aan het herstellen bent. Gebruik daarom een passende tekst om te schrijven in een kaartje. Je kunt hieronder verschillende herstel teksten en sterkte wensen bekijken. De voorbeelden zijn er in overvloed.

Sterkte wensen herstel kaartje
(Bron Greetz.nl)

Het aanpassen daarvan is binnen een mum van tijd gedaan. Zo kun je de teksten combineren met elkaar of een klein gedeelte zelf toevoegen. Door het samenvoegen en toevoegen van de verschillende sterkte wensen met het herstel, krijg je persoonlijke en originele teksten. Je zult merken dat de ontvanger dit erg kan waarderen. Het herstel kan daardoor sneller gaan wanneer het een psychische ziekte betreft zoals een burn-out of een depressie.

Voorbeeld sterkte wensen herstel:

 • Mijn boodschap is heel kort:
  Ik hoop dat je snel beter wordt!
 • Van mij een warme wens,
  Een groet om je op te beuren
  Ik wens je een spoedig herstel
  Met een kaartje om je op te fleuren
 • Rust lekker uit en wordt maar snel beter!
  Het is niet fijn ziek te zijn
  maar het is ook erg om jou te moeten missen
  daar mag je je echt niet in vergissen
  Sterkte en een heel voorspoedig herstel.
 • Met deze boom (mand) vol fruit
  ben je zo je bed weer uit.
  Van harte beterschap

Herstel sterkte wensen:

 • Ook al zit ”t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
  Veel beterschap!
 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!
 • Het is niet fijn om ziek te zijn,
  maar het is ook erg om jou te moeten missen!
  Daar mag je je echt niet in vergissen.
  Hier heb je een knuffeltje van mij,
  ik hoop dat je snel weer de oude zal zijn.
Teksten herstel kaartje:
 • Heel veel vriendschap,
  Heel veel liefde,
  en een kusje voor de pijn,
  is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.
  Veel Beterschap!
 • Neem wat vriendschap en wat liefde
  plus een glaasje rode wijn
  Ik weet zeker dat je dan spoedig
  weer helemaal fit zult zijn.
 • Uchjes en kuchjes
  Hatsjie en hatsjoe
  Heel veel beterschap
  Wensen wij je toe
Sterkte wensen herstel kaart:
 • Ook al ben je even niet op en top,
  met de juiste aandacht en verzorging
  knap je vast weer heel gauw op!
 • Hierbij een bont boeketje
  Van alles door elkaar
  En mocht je piekeren, lieve [naam]
  Dan kijk je hier maar naar
  Heel veel liefde
  heel veel vriendschap
  en een kusje voor de pijn
  is voor alle zieke mensen
  nog steeds het beste medicijn.
 • Een warme wens,
  een groet om je op te beuren,
  ik wens je een spoedig herstel,
  en zend je dit kaartje om je op te fleuren
Beterschapskaart herstel
Bron: Greetz

Meer beterschapswensen bij herstel

 1. “Elke dag van herstel is een stap in de goede richting. Blijf vastberaden en weet dat je niet alleen bent in deze reis. Sterkte en een spoedig herstel gewenst!”
 2. “Herstel is als een marathon, en je hebt de kracht om de finishlijn te bereiken. Neem de tijd die je nodig hebt, luister naar je lichaam en weet dat ik achter je sta. Beterschap!”
 3. “Herstellen van iets moeilijks vergt tijd en geduld, maar ik geloof in jouw kracht om sterker terug te komen dan ooit tevoren. Laat de tegenslagen je niet ontmoedigen. Sterkte en beterschap!”
 4. “In deze fase van herstel wens ik je moed om door te gaan, kracht om te genezen en hoop voor de toekomst. Laat elke dag je dichter bij welzijn brengen. Beterschap!”
 5. “Het pad naar herstel kan hobbelig zijn, maar met jouw vastberadenheid en positieve instelling ben je klaar voor de uitdaging. Wees geduldig en geef jezelf de tijd die nodig is. Sterkte en beterschap gewenst!”
 6. “Herstel is een reis van kleine overwinningen. Onthoud dat zelfs de kleinste vooruitgang een reden is om trots op jezelf te zijn. Ik sta naast je, elke stap van de weg. Beterschap!”
 7. “Laat elke dag van herstel je inspireren om door te gaan. Je bent sterker dan je denkt, en ik weet dat je de energie hebt om deze periode te overwinnen. Sterkte en een spoedig herstel!”
 8. “Tijdens je herstelperiode, weet dat je niet alleen bent. Omring jezelf met positieve energie, koester elke kleine vooruitgang en kijk uit naar de dagen van welzijn die voor je liggen. Beterschap!”
 9. “Herstel is een proces van groei en genezing. Geef jezelf de tijd om te bloeien en wees vriendelijk voor jezelf. Je hebt alle steun en liefde die je nodig hebt. Sterkte en een snel herstel toegewenst!”
 10. “Je herstel is als een boek met vele pagina’s. Elke dag is een nieuw hoofdstuk, geschreven met je vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Moge elk hoofdstuk je dichter bij een gezonde toekomst brengen. Beterschap!”
 11. “Herstellen is een kunst, en jij bent de kunstenaar van je eigen welzijn. Schilder met kleuren van rust, geduld en positiviteit. Je bent op weg naar een prachtig meesterwerk. Sterkte en beterschap!”
 12. “Als je door het proces van herstel gaat, onthoud dat je veerkrachtiger bent dan je je kunt voorstellen. Blijf hoopvol, focus op de kleine overwinningen en laat de liefde om je heen je kracht geven. Beterschap!”
 13. “Herstel is als het ontvouwen van een nieuw avontuur. Terwijl je deze reis begint, wens ik je de kracht om obstakels te overwinnen en de moed om te blijven geloven in een gezondere toekomst. Sterkte en beterschap gewenst!”
 14. “Elke stap van herstel is een stap in de goede richting. Houd vast aan je vastberadenheid, wees geduldig met jezelf en weet dat je ondersteund wordt op elke stap van de weg. Sterkte en een spoedig herstel!”
 15. “Herstel is een dans van genezing, en jij bent de choreograaf. Beweeg op je eigen ritme, luister naar je lichaam en dans naar het welzijn waar je naartoe gaat. Sterkte en beterschap!”

Het is essentieel om bemoedigende woorden te delen tijdens het herstelproces, en deze voorbeeldzinnen zijn bedoeld om steun te bieden aan iemand die door deze uitdaging gaat.

Meer: