Sterkte wensen faillissement

Bij een faillissement rollen geregeld tranen. Een levenswerk is kapot gegaan en dat doet veel pijn. Los van het feit dat er financieel het één en ander gaat veranderen, moet er ook gedacht worden aan de toekomst. Daarbij kunnen de sterkte wensen bij een faillissement helpen. Je steekt iemand een hart onder de riem en zorgt ervoor dat hij weer opnieuw kan beginnen. Bekijk op deze pagina de verschillende faillissement sterkte wensen die je onder meer kunt gebruiken op een kaartje. Ook heb je de mogelijkheid om een kaartje te bestellen bij de specialist en kan je hierop bijvoorbeeld een sterkte wens laten drukken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een faillissement

Een faillissement kan plotseling worden aangevraagd maar kan ook een poos van te voren worden berekenen door terugvallende inkomsten of stijgende kosten en uitgaven. Bij een faillissement zijn alleen maar verliezers waarbij niemand er beter van wordt. De sterkte wensen bij een faillissement kunnen zorgen dat er toch nog een zonnestraaltje blijft schijnen in een veelal donkere omgeving.

Schrijf een mooi kaartje en biedt daarin je hulp aan voor de komende tijd. Echte ondernemers krabbelen weer overeind en beginnen een nieuw bedrijf om zo weer uit de schulden te komen. Dit is een hele prestatie dat zeker gewaardeerd mag worden. Tijdens de opbouw na een faillissement mag je dat dan ook laten blijken met een kaartje of bos bloemen. Dit is ook voor de ondernemer een extra stimulans om door te gaan.

Benieuwd wat voor soort teksten en sterkte wensen je op zo’n kaartje kan schrijven? Bekijk dan hieronder de voorbeelden.

Sterkte wensen faillissement kaartje
(Bron Greetz.nl)

Voorbeelden zijn er om voordeel uit te halen. Je mag ze daarom gebruiken op een kaartje zonder ze aan te passen. Het is leuker om dat wel te doen. Zo kun je kiezen om een oneliner te gebruiken die typisch bij het bedrijf past of een ander persoonlijk stukje. Door dit toe te voegen maak je het kaartje net even iets anders. Het faillissement zal snel worden vergeten wanneer je iemand sterkte wenst en vooral de positieve dingen laat zien.

Sterkte wensen faillissement

Voorbeelden van sterkte wensen bij een faillissement:

 • Even is jouw leven moeilijk
  alles staat nu op z’n kop,
  Onverwacht zo ziek, met veel ellende
  is iets wat niet bij jong zijn hoort.
 • Het is niet altijd even makkelijk
  de scherpe kanten van het leven te dragen.
  Probeer vooral het goede te zien
  en koester de mooie dagen.
 • Kijk naar voren
  Kijk niet om
  Vecht
  Wees sterk
  Je weet waarom!

Faillissement sterkte wensen kaartje:

 • Lachen is het beste medicijn
  maar wacht wel even
  tot de rechtszaken voorbij zijn.
 • Daarom hebben wij
  die handen en die armen.
  Om als het koud wordt rond het hart
  elkaar te verwarmen.
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid,
  met jou komt het wel weer goed.
Kaart teksten faillissement:
 • Telkens als men denkt
  het gaat niet meer,
  schijnt er een lichtstraal
  keer op keer
  die de kracht en de moed geven
  om verder te leven.
 • Een enkel woord,
  een klein gebaar
  houdt je op de been.
  Je voelt je een moment
  niet meer zo alleen.
 • Misschien hebt u nu geen bezoek
  en voelt u zich alleen.
  Dan komt deze kaart
  met bloemengroet
  als een kleine verrassing!
Sterkte wensen faillissement kaartje:
 • Een enkel woord
  een klein gebaar;
  het houdt je op de been.
  Je voelt je één moment
  niet zo alleen
 • Bedenk wanneer het tegenzit
  bij wat je denkt en doet.
  Er komt vanzelf een nieuwe dag,
  eens komt het wel weer goed.
 • Woorden liggen voor in mijn mond
  Woorden als glas gebroken
  Omdat ik de moed niet vond
  Maar deze moed wens ik jou toe
  bij alles wat je moet ondergaan
Faillissement kaart
Bron: Greetz.nl

Meer faillissement teksten

Het is altijd belangrijk om met respect en empathie te communiceren, vooral in moeilijke situaties zoals een faillissement. Het is van essentieel belang om de juiste woorden te kiezen om de betrokken partijen te ondersteunen en hen aan te moedigen om vooruit te kijken. Hier zijn voorbeeldzinnen die sterkte en positiviteit uitstralen in het kader van een faillissement:

 1. Bemoedigende woorden voor de ondernemer:
  • “Beste [ondernemersnaam], ik wil je laten weten dat ik diep onder de indruk ben van je vastberadenheid en harde werk tijdens deze uitdagende periode. Faillissementen zijn zeker geen eenvoudige zaak, maar jouw vasthoudendheid zal je ongetwijfeld helpen bij het vinden van nieuwe kansen en succes in de toekomst.”
  • “Aan [ondernemersnaam], de weg naar herstel kan uitdagend zijn, maar jouw ondernemingsgeest en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig. Ik geloof er sterk in dat je de veerkracht hebt om hier sterker uit te komen. Sterkte in deze periode van verandering.”
  • “Geachte [ondernemersnaam], in tijden van faillissement kunnen de donkere wolken van onzekerheid zwaar wegen. Onthoud echter dat deze uitdagingen niet het einde van je reis betekenen, maar eerder het begin van een nieuw hoofdstuk. Jouw moed zal je leiden naar nieuwe kansen en succes. Sterkte.”
 2. Steunbetuigingen aan het personeel:
  • “Aan het geweldige team, jullie hebben samen veel successen behaald en deze moeilijke tijd is ongetwijfeld zwaar voor iedereen. Onthoud dat jullie kwaliteiten en ervaringen niet verloren zijn gegaan. Samenwerken om nieuwe kansen te verkennen, zal jullie sterker maken. Sterkte in deze overgangsperiode.”
  • “Beste teamleden, ik begrijp dat deze tijd onzekerheid met zich meebrengt. Jullie professionaliteit en toewijding hebben de organisatie gedefinieerd, en ik ben ervan overtuigd dat deze eigenschappen jullie zullen helpen bij het vinden van nieuwe kansen. Hou vol en weet dat ik in jullie geloof. Sterkte.”
  • “Aan het fantastische personeel, een faillissement is een collectieve uitdaging, maar jullie zijn een hecht team dat vele obstakels heeft overwonnen. Blijf elkaar steunen en laat deze periode van verandering een kans zijn om samen te groeien. Jullie zijn sterk, en ik wens jullie veel kracht toe.”
 3. Woorden van begrip voor klanten en leveranciers:
  • “Aan onze gewaardeerde klanten, we begrijpen dat dit nieuws impact heeft op jullie. We waarderen jullie loyaliteit door de jaren heen. Hoewel de weg voor ons onzeker lijkt, streven we ernaar om oplossingen te vinden en hopen we op jullie begrip. Sterkte in deze uitdagende tijd.”
  • “Beste leveranciers, we zijn ons bewust van de impact die ons faillissement op jullie kan hebben. Jullie steun is altijd van onschatbare waarde geweest. We streven ernaar om op een eerlijke en transparante manier met deze situatie om te gaan. Dank voor jullie begrip en geduld. Sterkte.”
  • “Aan onze klanten en partners, het spijt ons te moeten mededelen dat we ons in een moeilijke situatie bevinden. Jullie steun heeft ons altijd geïnspireerd, en we zijn vastbesloten om eerlijk en open te communiceren gedurende dit proces. We kijken uit naar de dag waarop we opnieuw kunnen samenwerken. Sterkte in deze periode van verandering.”

Het is van cruciaal belang om in dergelijke communicatie oprechtheid en transparantie te tonen, naast het uiten van steun en hoop voor de toekomst.