Sterkte wensen gebroken arm

Wanneer je een gebroken arm hebt is dat alles behalve fijn. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het herstel daarvan kan soms enkele maanden duren. De sterkte wensen bij een gebroken arm kun je gebruiken bij het versturen van een kaartje. Op deze pagina kun je voorbeelden vinden en kun je inspiratie opdoen bij het schrijven van een kaartje voor iemand met een gebroken arm.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om een mooi kaartje te bestellen en een prachtige sterkte wens erop te maken om iemand sterkte te wensen en beterschap bij zijn of haar gebroken arm.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een gebroken arm.

Een arm die in het gips zit kan erg vervelend zijn. Zo kun je maar beperkt douchen en is krabben ook erg lastig. Reden genoeg om een kaartje te sturen en om sterkte te wensen tijdens deherstelperiode of na een operatie. De sterkte wensen bij een gebroken arm zijn over het algemeen opbeurend bedoeld. Het zorgt voor een vrolijk moment op de dag wanneer je een kaartje krijgt met een dergelijke tekst.

Sterkte wensen gebroken arm kaartje
(Bron Greetz.nl)

Een gebroken arm zorgt er onder meer voor dat je niet kunt werken. Van je collega’s is het daarom erg attent om te laten blijken dat ze je niet vergeten zijn. De eerste 6 weken mag de arm niet belast worden. Nadat het gips is verwijderd kan er gewerkt worden aan het herstellen. Dit kan nog eens 3 tot 6 maanden duren. Tijdens deze periode zullen er positieve en negatieve momenten voorbij komen.

Het versturen van een kaartje met een gebroken arm tekst helpt hem of haar tijdens deze periode. Ook een bloemetje, lekkere chocolade of de klassieke fruitmand kunnen een bijdrage leveren aan een spoedig herstel. De verschillende voorbeelden van de sterkte wensen bij een gebroken arm kun je gebruiken wanneer je niet goed weet hoe je het beste een kaartje kunt schrijven.

Sterkte wensen gebroken arm

Voorbeelden van sterkte wensen bij een gebroken arm:

 • Misschien hebt u nu geen bezoek
  en voelt u zich alleen.
  Dan komt deze kaart
  met bloemengroet
  als een kleine verrassing!
 • Van mij een warme wens,
  Een groet om je op te beuren.
  Ik wens je een spoedig herstel
  Met een kaartje om je op te fleuren.
 • Een warme wens,
  Een groet om je op te beuren,
  Ik wens je een spoedig herstel,
  En zend je dit kaartje om je op te fleuren.
 • Een kaartje met lieve wensen,
  Wordt vandaag bij jou gebracht.
  In de hoop dat je snel weer beter bent,
  Er wordt hier veel aan jou gedacht.

Teksten om beterschap te wensen bij een gebroken arm:

 • Je heb je arm op 2 plaatsen gebroken.
  Wat moet je nu doen?
  Dat is simpel he,
  je moet gewoon die plaatsen vermijden…
 • Zo zit ik soms ineen gedoken
  Pijnlijk met mijn arm, proberen te plassen
  Tot mijn vrouwlief komt opgedoken
  Om daar een mouwtje aan te passen
 • We weten allemaal dat je een lange armen hebt,
  Maar dan hoef je hem nog niet te breken!
Gebroken arm kaart
Bron: Greetz
Kaart teksten gebroken arm:
 • Een botbreuk is altijd rot,
  maar met ons krijg je geen mot,
  we zullen je in onze armen nemen
  en zorgen dat je weet dat wij het menen!
 • Ook al heb je het bot gebroken,
  je moet er nog wel een slag om houden!
 • Een sterretje aan de hemel is verlicht,
  het sterretje is alleen op jou gericht.
  Heb je pijn of verdriet?
  Kijk naar boven, want verdwijnen doe ik niet.
  Ik fonkel je ’s avonds tegemoet
  en geef je voor het slapen een lieve groet.
Gebroken arm teksten en wensen:
 • Ook al heb je pijn en verdriet
  Ik zie altijd weer een lach
  Maar vergeet niet
  Dat je best eens huilen mag
 • Een glimlach en wat zonneschijn,
  laten alle zorgen gauw verdwijnen,
  Hopelijk gaat voor jou
  de zon weer heel gauw schijnen!
 • Als straks de zon toch weer zal schijnen
  en hoog boven aan de hemel staat,
  dan weet ik dat er met die stralen
  een glimlach naar beneden daalt.
 • Ook al ben je even niet op en top,
  Met de juiste aandacht en verzorging
  Knap je vast weer heel gauw op.

Beterschap teksten bij gebroken arm

Het is nooit leuk om te horen dat iemand een gebroken arm heeft opgelopen, maar het sturen van een bemoedigende boodschap kan een groot verschil maken. Hier zijn enkele voorbeeldzinnen om iemand met een gebroken arm wat troost en kracht te sturen:

 1. “Ik hoorde over je gebroken arm en wil je laten weten dat je niet alleen bent. Hoewel het nu misschien moeilijk is, weet ik zeker dat je de kracht hebt om hier doorheen te komen. Beterschap!”
 2. “Het spijt me te horen van je gebroken arm. Laat het je niet ontmoedigen; ik geloof in je veerkracht en moed. Rust goed uit en weet dat je omringd bent door steun en liefde.”
 3. “Een gebroken arm is zeker geen pretje, maar als iemand de kracht heeft om dit te overwinnen, ben jij het wel. Laat je niet ontmoedigen; binnenkort ben je weer helemaal hersteld. Sterkte!”
 4. “Ik kan me voorstellen dat een gebroken arm behoorlijk frustrerend is, maar vergeet niet dat je sterker bent dan je denkt. Rust goed uit, volg de adviezen van de artsen op en voor je het weet, ben je weer terug in actie!”
 5. “Een gebroken arm kan een flinke uitdaging zijn, maar ik weet dat je de vastberadenheid hebt om dit te overwinnen. Laat deze tijd van herstel een kans zijn om jezelf te verwennen en te koesteren. Beterschap!”
 6. “Hoewel een gebroken arm je fysiek beperkt, kan niets je innerlijke kracht verminderen. Je doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en ik geloof er sterk in dat je snel weer in beweging zult zijn. Hou vol!”
 7. “Het nieuws van je gebroken arm raakte me echt, maar ik weet dat je een vechter bent. Laat deze periode van herstel je niet ontmoedigen; elke dag brengt je dichter bij volledig herstel. Sterkte, mijn vriend!”
 8. “Een gebroken arm mag dan wel voor ongemak zorgen, maar het kan je niet weerhouden om te schitteren. Gebruik deze tijd om jezelf te verwennen en innerlijke kracht op te bouwen. Binnenkort ben je weer in topvorm!”
 9. “Het is nooit leuk om met een gebroken arm te dealen, maar weet dat je niet alleen bent. Je hebt een heel team van mensen die achter je staan en geloven in je vermogen om dit te overwinnen. Beterschap!”
 10. “Een gebroken arm mag dan wel je mobiliteit beïnvloeden, maar het kan je spirit niet breken. Je positiviteit en vastberadenheid zullen je door deze uitdaging leiden. Sterkte en een spoedig herstel toegewenst!”
 11. “Ik weet dat een gebroken arm nu misschien als een enorme hindernis voelt, maar ik ben ervan overtuigd dat je er sterker uit zult komen. Laat deze periode van herstel een tijd van innerlijke groei zijn. Beterschap!”
 12. “Je gebroken arm is slechts een tijdelijke hobbel op de weg. Onthoud dat je veerkrachtig bent en dat deze periode van herstel je de kans geeft om te rusten en jezelf te verzorgen. Je komt hier sterker uit, geloof me!”

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen wat troost en moed aan iemand met een gebroken arm. Het belangrijkste is om steun en begrip te tonen gedurende deze herstelperiode.