Sterkte wensen gezondheid

Je gezondheid is het belangrijkste in je leven. Je wilt dan ook zo lang als dat het kan gezond blijven. Indien dat (tijdelijk) niet het geval is, dan kan het enorm helpen wanneer je niet in de steek wordt gelaten. Ken jij iemand die sterkte wensen kan gebruiken omdat de gezondheid iets minder gaat? Twijfel dan niet en stuur een leuk kaartje. Dit zal de ontvanger zeker kunnen waarderen. Op deze pagina zie je verschillende sterkte wensen omtrent de gezondheid.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij gezondheid

Sterkte wensen gezondheid

Bij een ziekte speelt je gezondheid een grote rol. Je wilt graag zo snel mogelijk weer helemaal de oude zijn en daarbij kan veel rust en liefde helpen. Ook van collega’s en familie is het een fijne gedachte dat hij of zij klaar staan wanneer het nodig is. De gezondheid sterkte wensen kunnen gebruikt worden om je een hart onder de riem te steken en je een spoedig herstel te wensen.

Wat zijn leuke teksten om te gebruiken in een dergelijk kaartje? Indien je niet goed weet wat voor sterkte wensen voor de gezondheid veel worden gebruikt, kun je op deze pagina voorbeelden zien om inspiratie uit te halen. Met de voorbeeld sterkte wensen omtrent de gezondheid in het achterhoofd kun je nu zelf een tekst schrijven.

Daarbij kun je delen overnemen en aanvullen met persoonlijke stukjes. Het werkt altijd beter om het kaartje met de tekst te schrijven met overeenkomsten voor de ontvanger. Is de gezondheid slechter door een ziekte? Omschrijf die dan in de tekst.

Bekijk hieronder de verschillende voorbeelden voor je eigen kaartje.

Sterkte wensen gezondheid kaartje
(Bron Greetz.nl)

Het kan daarbij soms gaan om een stukje herkenning en erkenning. Gebruik je enkel een sterkte wens zoals ‘Knap maar snel weer op, je gezondheid wordt weer top’, dan kom je nog wat te kort. Dit kan een prima opening zijn voor een aanvullende tekst. Bedenk altijd hoe jij het zou vinden als jij het kaartje zou krijgen. Indien het kaartje van het werk is, ga dan niet in op lopende zaken. Geef hem of haar de rust die het nodig heeft.

Voorbeeld sterkte wensen bij gezondheid:

 • Beterschap! Iedereen hier van …
  geeft je een dikke knuffel.
  Get well soon! Everyone here from …
  gives you a big hug.
 • Zorg goed voor jezelf vriend.
  We hopen je snel weer op de been,
  terug te zien op werk.
  Het is er niet hetzelfde
  zonder jou.
 • Van mij een warme wens,
  Een groet om je op te beuren.
  Ik wens je een goede gezondheid
  Met een kaartje om je op te fleuren.

Teksten kaartje gezondheid & beterschap wensen:

 • Geluk maakt je vriendelijk
  Beproevingen maken je sterk
  Verdriet houdt je menselijk
  Mislukkingen houden je nederig
  Maar alleen de hoop laat je vooruitgaan.
 • Als je alles bent vergeten,
  want nare dingen gaan voorbij.
  Dan ben je zeker weten
  weer gelukkig en blij!
 • We hadden het zo fijn
  Ik besef het wel, ook al ben ik nog zo klein
  We hadden nog zoveel moeten doen
  Opa, een hele, hele dikke zoen.
Sterkte wensen
(Bron: Greetz)
Sterkte wensen gezondheid:
 • Even is jouw leven moeilijk
  alles staat nu op z’n kop,
  Onverwacht zo ziek, met veel ellende
  is iets wat niet bij jong zijn hoort.
 • Dan gaat alles snel genezen,
  denk van nu af positief.
  Daarop gaat je lichaam reageren,
  en wordt het weer gezond en actief.
 • Het eindsignaal
  Het eindsignaal heeft geklonken
  we staan allemaal buiten spel
  geen extra tijd
  geen score
  de wedstrijd is afgelopen.
Beterschapskaart gezondheid
Bron: Greetz
Herstel teksten gezondheid:
 • Als het even niet meer gaat dan heb je een lichtstraal nodig, ik hoop dan ook dat dit je op termijn weer mag krijgen.
 • Uitstraling is het overlopen van innerlijk geluk.
 • Geluk is de harmonie tussen omstandigheden en behoeften.
 • Ik kan je alleen laten weten hoezeer ik met je meeleef ik hoop voor je dat alles toch nog goed mag komen

Beterschap wensen

 1. “Ik hoorde dat je niet helemaal in topvorm bent, en ik wil je gewoon laten weten dat ik aan je denk. Moge elke dag je een stap dichter bij volledig herstel brengen. Beterschap!”
 2. “De kracht van een positieve geest kan wonderen verrichten. Stuur je wat opbeurende energie en wens je een spoedig herstel. Je gezondheid staat voorop, en ik hoop dat je snel weer je normale zelf zult zijn.”
 3. “In tijden van ziekte komt de ware kracht van de geest naar voren. Blijf positief, blijf sterk. Je doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en ik geloof er sterk in dat je snel weer gezond zult zijn.”
 4. “Het is nooit leuk om ziek te zijn, maar ik weet dat jouw vastberadenheid en positiviteit je door deze uitdaging zullen leiden. Laat me weten als er iets is waar ik mee kan helpen. Beterschap!”
 5. “Wanneer de gezondheid hapert, herinnert het ons aan het belang van zorgzaamheid en rust. Neem de tijd die je nodig hebt om te herstellen, en weet dat ik aan je zijde sta, klaar om je te ondersteunen. Sterkte en beterschap!”
 6. “Je gezondheid is het kostbaarste bezit, en het is hartverscheurend te horen dat je niet in optimale conditie bent. Sta toe dat de tijd en rust hun werk doen, en wees niet te hard voor jezelf. Spoedig herstel gewenst!”
 7. “In goede en slechte tijden sta ik aan je zijde. Laat me weten als je iets nodig hebt. Ik stuur je positieve gedachten en wens je een snel en volledig herstel. Beterschap, mijn vriend!”
 8. “Ziekte kan een uitdaging zijn, maar ik weet dat je de moed en kracht hebt om deze te overwinnen. Rust goed uit, volg de aanwijzingen van de artsen op en wees geduldig met jezelf. Spoedig herstel toegewenst!”
 9. “Je gezondheid is onze prioriteit, en ik hoop dat je je omringd voelt door liefde en steun. Laat me weten als er iets is wat ik voor je kan doen. Sterkte en een snel herstel toegewenst!”
 10. “Op momenten van ziekte schijnt het licht van vriendelijkheid en zorgzaamheid het felst. Ik stuur je warmte, positieve energie en de wens dat je snel weer de oude zult zijn. Beterschap!”
 11. “Een goede gezondheid is een onschatbaar bezit, en het spijt me te horen dat je momenteel niet in topconditie bent. Laat de steun van vrienden en familie je omringen terwijl je herstelt. Spoedig herstel gewenst!”
 12. “Je bent sterker dan je denkt, en ik geloof in je vermogen om deze gezondheidsuitdaging te overwinnen. Laat je omringen door positieve gedachten en accepteer de steun van degenen die om je geven. Beterschap!”

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen wat comfort en steun aan degene die ziek is. Het tonen van medeleven en het sturen van positieve gedachten kan een grote impact hebben op iemands herstel.

Meer artikelen: