Sterkte wensen hartinfarct

Een hartinfarct kan verschillende oorzaken hebben. Door te weinig zuurstof in het bloed kan het hart niet optimaal werken. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Iemand sterkte wensen na een hartinfarct zal hem of haar zeker goed doen. Stuur een lief kaartje om hem of haar een goed gevoel te geven. Stress is één van de factoren. Door er voor hem of haar te zijn, wordt dat sterk verminderd. Het herstel van een hartinfarct zal met een kaartje met daarop mooie sterkte wensen ook beter gaan.

Op deze pagina kom je een overzicht tegen met sterkte wensen bij een hartinfarct en heb je de mogelijkheid om een kaart te bestellen bij de specialist, bijvoorbeeld in combinatie met een sterkte wens. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf een tekst toe te voegen aan deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen bij een hartinfarct.

Een groot gedeelte van de mensen die een hartinfarct hebben gehad, was stress of slecht eten één van de veroorzakers. Ook roken is een oorzaak waardoor het bloed te weinig zuurstof kan opnemen in de longen. Op deze pagina kun je verschillende voorbeelden bekijken van teksten, gezegden, wensen en spreuken die je kunt gebruiken om iemand sterkte te wensen na een hartinfarct.

Je kunt de voorbeelden overnemen op een kaartje, maar aanpassen kan ook. Dit maakt het voor de ontvanger een stuk leuker om te lezen. Je kunt met behulp van een voorbeeld sterkte wens over een hartinfarct een eigen tekst schrijven. Hierin verwerk je dan deels één van de voorbeelden en vul je dit aan met een eigen (persoonlijke) tekst. Hierin kun je iets vermelden over een spoedig herstel. Gebruik nooit één van de oorzaken zoals ‘minder roken had dit kunnen voorkomen’. Dit kan stress opleveren wat juist averechts werkt.

Sterkte wensen na hartinfarct kaartje
(Bron Greetz.nl)

Bij het versturen van een kaartje moeten de sterkte wensen juist opbeurend werken. Na een hartinfarct is rust één van de grootste boodschappen die je wilt overbrengen. Verwerk dit dan ook in een kaartje of bij een bosje bloemen. Vermijdt ook cadeautjes met chocolade. Een te hoog cholesterol kan ook een hartinfarct veroorzaken.

Sterkte wensen na hartinfarct

Voorbeeld sterkte wensen hartinfarct:

 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet
  dat doet je vast en zeker goed!
  Beterschap!
 • Een lach en wat zonneschijn,
  laten alle zorgen gauw weer verdwijnen
  hopelijk gaat voor jou
  de zon weer heel snel schijnen.
 • Ik ben dan wel geen dokter,
  maar ik heb een goed recept….
  blijf lachen,
  dan ben je snel weer beter.

Hartinfarct sterkte wensen:

 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet,
  na deze klap op het hart
  komt het zeker weer goed
 • Een bloemetje, wat fruit
  en misschien wel dit kaartje,
  zullen er voor zorgen
  dat je geneest met een vaartje.
 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!
Sterkte kaart bij hartinfarct
Bron: Greetz
Teksten hartinfarct kaartje:
 • Ook al zit het even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in de goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
 • Dit kaartje om je te vertellen,
  dat ik aan je denk en je niet vergeten ben.
  Dat je zo vlug mogelijk mag herstellen,
  want ik blijf jouw allergrootste fan.
 • How terrible. Know that positive thoughts
  and prayers are also coming across the Atlantic!
  Please keep me posted as there’s news!
Sterkte wensen hartinfarct kaart:
 • Ik wou dat ik je kon helpen dragen
  wat je dragen moet.
  Ik wou dat ik kon zeggen:
  alles komt weer goed.
  Maar niemand weet van tevoren
  hoe deze reis je zal vergaan.
  Eén ding moet je weten
  nooit zal je er alleen voor staan.
  Ik wou dat ik je kon helpen dragen
  wat je dragen moet.
  Maar toch moet ik even zeggen:
  Je doet dat supergoed!
 • Een bloemetje, wat fruit
  en misschien wel dit kaartje,
  zullen er voor zorgen
  dat je geneest met een vaartje.
 • Hoewel ver weg….
  ben ik in gedachten bij je.
  Ik wens je sterkte en een
  heel voorspoedig herstel.

Meer beterschapswensen

Het horen van het nieuws over een hartinfarct is altijd schokkend en zorgwekkend. Het is belangrijk om steun en bemoedigende woorden te bieden aan iemand die door zo’n uitdaging gaat. Hier zijn voorbeeldzinnen met sterkte teksten die empathie en bemoediging uitdrukken:

 1. “Ik hoorde over het hartinfarct, en ik wil je laten weten dat mijn gedachten en gebeden bij je zijn. Neem de tijd die je nodig hebt om te herstellen, en weet dat je niet alleen bent in deze reis naar gezondheid. Sterkte gewenst.”
 2. “De schok van een hartinfarct kan overweldigend zijn, maar jij bent sterker dan je denkt. Laat deze periode van herstel een tijd zijn waarin je rust neemt, je gezondheid prioriteit geeft en jezelf koestert. Beterschap!”
 3. “Het nieuws van het hartinfarct raakte me diep, maar ik weet dat je de kracht hebt om deze uitdaging te overwinnen. Rust goed uit, volg de adviezen van de artsen op en wees geduldig met jezelf. Moge elke dag een stap vooruit zijn op weg naar volledig herstel.”
 4. “Een hartinfarct is een ernstige gebeurtenis, maar vergeet niet dat je niet alleen bent. Samen met de steun van vrienden, familie en medische professionals, zul je deze hindernis overwinnen. Ik wens je moed, kracht en een spoedig herstel.”
 5. “Het leven neemt soms onverwachte wendingen, maar ik weet dat jouw vastberadenheid en positieve instelling je zullen leiden naar een volledig herstel. Laat je omringen door liefde en zorg. Sterkte, mijn vriend.”
 6. “Een hartinfarct kan een angstaanjagende ervaring zijn, maar ik geloof in jouw veerkracht en vastberadenheid om hier sterker uit te komen. Neem de tijd om te herstellen, weet dat je geliefd bent en blijf hoopvol. Spoedig herstel gewenst.”
 7. “In deze moeilijke tijd wil ik je herinneren aan je ongelooflijke veerkracht en vastberadenheid. Elke dag is een stap in de richting van herstel, en ik sta aan je zijde om je te steunen. Sterkte en beterschap!”
 8. “Een hartinfarct is een serieuze herinnering aan de kwetsbaarheid van het leven, maar ook aan de kracht van het herstel. Je bent omringd door liefde en steun. Moge deze steun je kracht geven op je weg naar gezondheid. Beterschap!”
 9. “Ik weet dat het horen van het woord ‘hartinfarct’ beangstigend is, maar vergeet niet dat je niet alleen bent in deze reis naar herstel. Je hebt een leger van mensen dat voor je staat en gelooft in je vermogen om deze hindernis te overwinnen. Sterkte en beterschap gewenst!”
 10. “Een hartinfarct kan alles in perspectief plaatsen en je dwingen om voor jezelf te zorgen. Neem de tijd die je nodig hebt, luister naar je lichaam en weet dat je wordt omringd door liefde en steun. Moge elke dag je dichter bij herstel brengen.”
 11. “Het nieuws van je hartinfarct raakte me diep, maar ik weet dat je een vechter bent. Laat deze periode van herstel een tijd van zelfzorg zijn, waarin je je gezondheid op de eerste plaats zet. Ik stuur je positieve energie en wens je kracht toe op je weg naar beterschap.”
 12. “Een hartinfarct is een zware beproeving, maar ik ben ervan overtuigd dat je de kracht hebt om deze uitdaging te overwinnen. Rust goed uit, volg het behandelingsplan en weet dat je niet alleen bent. Moge elk moment van herstel je dichter bij welzijn brengen.”

Het is van groot belang om ondersteunend en bemoedigend te zijn bij ernstige gezondheidskwesties. Deze voorbeeldzinnen zijn bedoeld om troost en positiviteit over te brengen aan iemand die te maken heeft met een hartinfarct.

Meer artikelen: