Sterkte wensen scheiding

Op deze pagina zijn de sterkte wensen bij een scheiding te bekijken. Je kunt de teksten gebruiken wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken terwijl hij of zij in een moeilijke fase zit. Tijdens een scheiding komen er veel emoties vrij. Er komt dan ook veel bij kijken wanneer mensen besluiten te gaan scheiden.

Bekijk op deze pagina een overzicht met sterkte wensen voor bij een scheiding, ook enkele kaartjes die geschikt zouden kunnen zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Het is daarom erg fijn dat je weet dat er mensen zijn waarop je kunt rekenen. De scheiding teksten kun je daarbij gebruiken. Met een kaartje laat je blijken dat je meeleeft en dat je er bent voor allerlei zaken. Ook tijdelijk onderdak wordt erg gewaardeerd.

Scheiding sterkte wensen kaartje
(Bron Greetz.nl)

Sterkte wensen scheiding

Het is erg fijn om te weten dat er ondanks alle narigheid van een scheiding, er ook mensen zijn die om je geven en je graag willen steunen. Als je zelf eens een scheiding hebt meegemaakt dan weet je precies wat de ander voelt. Deze sterkte wensen gaan daar dan ook op in.

Als je niet goed weet wat je in een kaartje kunt schrijven dan is het verstandig om een aantal voorbeelden te bekijken. Zo weet je wat anderen voor teksten, gedichten of wensen gebruiken en kun je aan de hand daarvan een eigen sterkte wens schrijven.

Kaartje scheiding

Jaarlijks gaan er veel mensen scheiden. Helaas worden dit er elk jaar meer en het kan daardoor ook binnen jouw familie en vriendenkring gaan gebeuren dat er na jaren van huwelijk een scheiding volgt. Je kunt de sterkte wensen op deze pagina bekijken en gebruiken als je wilt laten blijken dat je er bent voor hem of haar die het momenteel erg lastig heeft. Een kaartje, bosje bloemen of een ander cadeautje wordt juist op dit soort momenten erg gewaardeerd.

Sterkte wensen scheiding

Scheiding sterkte wensen:

 • Een scheiding is niet leuk, hier een warme wens,
  een groet om je op te beuren.
  Ik wens je een spoedig herstel,
  hier is een kaartje om je op te fleuren!
 • Mijn wens is heel kort: ik hoop dat je snel de oude wordt!
 • Als je je rot voelt
  zielig, alleen of gekrenkt
  kijk dan in de spiegel
  en zeg tegen jezelf:
  “je bent veel meer
  dan je denkt”.
 • Een echtscheiding doet pijn
  het is niet fijn
  maar het hoort bij de wereld
  dus wees niet bang
 • Letting go is so hard,
  even when you know,
  it’s for the best..
 • Afscheid nemen is moeilijk,
  afscheid nemen is hard,
  maar het moeilijkst en het hardst,
  is afscheid nemen van jou!
 • Bij iedere ex
  wordt een nieuwe
  herinnering geboren!
Sterkte scheiding
(Bron: Greetz)
Voorbeeld sterkte wensen en gedichten op een  rij:
 • Ook al was je nog zo lief.
  Ook al waren we samen nog zo sterk.
  Het lot, zo vals, een ellendige dief,
  zorgt wel voor het vuile werk.
 • Mijn hart is gebroken,
  in duizend stukjes.
  Ik laat haar troosten,
  door andermans kusjes.
 • Je weet pas echt dat je van iemand houdt,
  als je diegene wilt vergeten
 • M’n tranen zijn door de vechtscheiding op.. ik moet verder gaan.
 • Je heb liefdesverdriet door je scheiding
  Tranen in je ogen
  Pijn in je hart
  Maar het gaat wel over…
Scheiding kaart
Bron: Greetz

Korte sterkte wensen scheiding:

 • Een scheiding is niet het einde maar een begin,
  Van een mooie reis met jou als koningin.
 • Mijn gedichtje is heel kort
  ik hoop dat je na je hierna gauw weer de oude wordt
 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet,
  dat doet je
  vast en zeker goed!
  Kom op meid! Jij verdient beter dan dit.
 • Dit vrolijke kaartje is om je te laten weten
  wie gaat scheiden wordt natuurlijk niet vergeten!
 • Jij staat er niet alleen voor!
  Ik help je graag met je scheiding.
 • Een extra knuffel voor jou,
  Een scheiding is nooit fijn, maar je komt er bovenop.

Meer teksten voor op een kaartje

Een scheiding is een emotioneel uitdagende periode waarin het belangrijk is om steun en begrip te bieden. Hier zijn voorbeeldzinnen voor sterkte teksten bij een scheiding:
 1. “In deze moeilijke tijd wil ik je mijn diepste sympathie betuigen. Moge je de kracht vinden om door deze periode van verandering te gaan en uiteindelijk vrede en geluk te vinden.”
 2. “Een scheiding is een pijnlijke ervaring, en ik wil je laten weten dat je niet alleen bent. Moge de komende dagen gevuld zijn met steun, zelfontdekking en uiteindelijk herstel.”
 3. “Het spijt me te horen over je scheiding. Laat je niet ontmoedigen door deze moeilijke tijd; in plaats daarvan hoop ik dat je kracht vindt in de nieuwe kansen en mogelijkheden die voor je liggen.”
 4. “Een scheiding brengt vaak intense emoties met zich mee, maar ik geloof in jouw veerkracht. Moge je, te midden van de pijn, een pad naar innerlijke groei en hernieuwde kracht vinden.”
 5. “Tijdens deze uitdagende tijd wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Moge je de moed vinden om los te laten wat niet meer past en ruimte te maken voor een nieuwe fase van zelfontdekking.”
 6. “Scheiden is een zware last om te dragen, maar onthoud dat je niet alleen door deze storm gaat. Moge je de steun en liefde van vrienden en familie voelen terwijl je een nieuw hoofdstuk begint.”
 7. “Scheiden kan voelen als het afsluiten van een hoofdstuk, maar het opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden. Moge je kracht putten uit de hoop op een betere toekomst en innerlijke rust.”
 8. “In tijden van scheiding kan het voelen alsof de wereld instort, maar onthoud dat je sterker bent dan je denkt. Moge deze periode van rouw uiteindelijk plaatsmaken voor een nieuw begin.”
 9. “Het doorlopen van een scheiding is een emotionele achtbaan, en ik wil je laten weten dat ik er voor je ben. Moge je geleidelijk aan heling vinden en je eigen weg naar geluk ontdekken.”
 10. “Scheiden is een zware beslissing en ik begrijp dat het gepaard gaat met veel verdriet. Moge je, ondanks de pijn, de kracht vinden om vooruit te kijken naar een nieuw hoofdstuk in je leven.”
 11. “In deze tijd van scheiding, waarin het lijkt alsof alles uit elkaar valt, wil ik je laten weten dat je niet alleen bent. Moge je steun vinden bij vrienden, familie en de innerlijke kracht diep vanbinnen.”
 12. “Een scheiding is een pijnlijk proces, maar ik geloof in jouw vermogen om veerkrachtig te zijn. Moge je uiteindelijk rust vinden te midden van deze storm en een nieuw begin omarmen.”
 13. “Ik weet dat een scheiding een emotioneel zware last met zich meebrengt. Moge je de moed vinden om door de donkere dagen heen te gaan en uiteindelijk het licht aan het einde van de tunnel te zien.”
 14. “In deze tijd van scheiding wil ik je laten weten dat je niet alleen bent in je verdriet. Moge je omringd zijn door liefde, begrip en de kracht om deze moeilijke periode te overwinnen.”
 15. “Een scheiding is een complexe reis, maar ik geloof in jouw veerkracht en kracht om door te zetten. Moge je, te midden van de tranen, een weg naar herstel vinden en een nieuw begin maken.”
 16. “Het doorgaan van een scheiding is zwaar en het is oké om je verdrietig te voelen. Moge je in deze tijd van rouw ook ruimte vinden voor zelfzorg en innerlijke genezing.”
 17. “Een scheiding brengt vaak verandering en onzekerheid met zich mee, maar ik hoop dat je uiteindelijk vrede vindt met je beslissing. Moge je kracht putten uit de mogelijkheden die de toekomst biedt.”
 18. “Tijdens deze emotioneel veeleisende tijd van scheiding, hoop ik dat je omringd wordt door liefde en steun. Moge je de kracht vinden om los te laten en vooruit te kijken naar een nieuw hoofdstuk.”
 19. “Scheiden is een complex proces met veel emoties. Moge je, ondanks de pijn, een pad van zelfontdekking bewandelen en innerlijke vrede vinden in deze moeilijke tijd.”
 20. “Het verwerken van een scheiding vergt tijd en geduld, maar ik weet dat je de moed hebt om deze uitdaging te overwinnen. Moge je geleidelijk aan heling en rust vinden.”
 21. “In deze tijd van scheiding, waarin het voelt alsof de grond onder je voeten wegzakt, hoop ik dat je steun vindt bij vrienden en familie. Moge je de kracht vinden om deze storm te doorstaan.”
 22. “Scheiden kan een emotionele aardbeving zijn, maar ik geloof dat je in staat bent om de brokstukken op te rapen en een nieuw fundament te leggen. Moge je geleidelijk aan herstellen en groeien.”
 23. “Een scheiding kan voelen als een donkere tunnel, maar ik hoop dat je uiteindelijk het licht zult zien. Moge je de kracht vinden om door deze moeilijke tijd heen te gaan en je eigen pad naar geluk te creëren.”
 24. “Ik begrijp dat een scheiding een zware belasting is, zowel emotioneel als mentaal. Moge je omringd zijn door liefde en steun, en moge je de innerlijke kracht vinden om deze uitdaging te overwinnen.”
 25. “Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, maar ik geloof in jouw veerkracht. Moge je de tijd nemen die je nodig hebt om te helen en uiteindelijk weer een pad naar geluk te vinden.”