Sterkte wensen grappig

Hoe kun je op een grappige manier iemand sterkte wensen? Er zijn gelukkig verschillende manieren te bedenken hoe je van iets negatiefs juist iets positiefs kan maken. De grappige sterkte wensen dragen daar een steentje aan bij. Het hoeft niet altijd even serieus te zijn. Zeker niet in een kaartje. Hierin probeer je de boel iets op te vrolijken met een leuke tekst en wellicht een mooie foto ernaast. Op deze pagina zie je diverse voorbeelden van sterkte wensen die grappig overkomen

Maak hieronder je keuze en bekijk de sterkte wensen bij Greetz:
Sterkte wensen
Beterschapswensen en teksten
Schrijftips voor op een kaart
Sterkte kaarten
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Grappige sterkte wensen voor op een kaart

Iemand die ziek is, herstellende is of momenteel niet lekker in zijn of haar vel zit kan zo nu en dan een vrolijke noot nodig hebben. Er komt nota bene al genoeg narigheid om hem of haar af. Vrolijke kaartjes zijn er dan ook in overvloed te vinden. Zowel online als in de winkel. Het voordeel van een online kaartje versturen is dat je hem ook online kunt opmaken. Je kunt dan erg eenvoudige een grappige sterkte wens verwerken.

Naast teksten kun je er ook een foto in laten plaatsen. Het is in veel situaties erg leuk om een herinnering te gebruiken waar jullie samen zijn geweest. In de tekst refereer je dan aan dat moment en dat je hoopt er snel weer heen te kunnen. Op een grappige manier kun je zo iemand sterkte wensen. De tekst mag niet te grappig worden. Degene is nog wel ziek of herstellende en heeft ook zijn rust nodig. Een goede balans is dan ook gewenst.

Sterkte wensen grappig
(Bron Greetz.nl)

Het kan daarbij best lastig zijn om de goede balans te vinden. Door gebruik te maken van voorbeeld sterkte wensen met een grappig karakter kun je zien wat anderen zowel gebruikt hebben. Je kunt er ook inspiratie uit voort doen. Het combineren van teksten en sterkte wensen zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd een kaartje kunt maken dat erg grappig is, maar niet over de top gaat. Wanneer het kaartje is bezorgd zul je zeker een leuk berichtje krijgen van de ontvanger. Succes!

Sterkte wensen grappig

Voorbeeld sterkte wensen grappig:

 • Er woont een clowntje in mijn hart
  Heel klein en heel apart
  Het kan lachen en zingen
  Dansen en springen
  En als je even moet wenen
  Mag je hem altijd even van mij lenen.
 • Het is wetenschappelijk bewezen, dat ziekte slecht is voor de gezondheid!
 • Het ziekenhuis is geen lolletje, maar je krijgt er wél ontbijt op bed …
 • Ontbijt op je bed
  leuke verpleegsters
  dagelijks bezoek
  wil je echt beter worden
  toch wens ik jou
  van harte beterschap
 • Het ziekenhuis is geen lolletje, maar je krijgt er wél ontbijt op bed …

Grappige sterkte wensen:

 • Je denkt dat je niks meer kan,
  maar je kan nog van alles!
  Je kan nog genieten van het natuur,
  naar buiten kijkend door het raam,
  genieten van je favoriete tv programma’s
  of chatten en andere dingen doen op het internet
  dus je hebt nog een heleboel te doen!
  Sterkte!
Sterkte kaart grappig
Bron: Greetz
Grappige teksten sterkte kaartje:
 • Blijf maar lekker in je holletje
  Je hoeft helemaal nergens heen
  Neem af en toe een paracetamolletje
  Dan ben je snel weer op de been!
 • Ik vervang de dokter
  en vul jouw infuus met
  een geutje gezelligheid
  vriendschap en humor
  een echte opkikker
Sterkte wensen grappig kaartje:
 • Er zat een vogeltje op een hekje, met een briefje in zijn bekje
  Weet je wat er op dat briefje stond? Lieve [naam], word snel weer gezond!
 • Een brildrager sterkte wensen is nooit grappig.
  Een brood die gaat beleggen is nooit grappig.
  Een brood terug brengen naar Leenbakker is nooit grappig.

Meer humoristische beterschap teksten

 1. Hoorde dat je door een zware tijd gaat. Geen zorgen, ik heb een doktersvoorschrift voor je: een dagelijkse dosis lachen. Grappige filmpjes zijn de beste medicijnen, dus stuur ik je een virtuele dosis grinniken. Beterschap!”
 2. “Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is. Als dat waar is, ben je binnenkort kerngezond! Hier is een grappige mop om je dag op te vrolijken: Waarom kunnen fietsen niet zelfstandig staan? Omdat ze altijd twee-takt zijn! Sterkte en een spoedig herstel gewenst!”
 3. “Ik hoorde dat ziek zijn als een abonnement is waar je niet om hebt gevraagd. Maar geen zorgen, ik regel de opzegging voor je! Laten we hopen dat de gezondheidsprovider snel zijn abonnement op jou intrekt. Beterschap!”
 4. “Ziek zijn is als lid zijn van een exclusieve club waar niemand lid van wil zijn. Maar weet je wat? Je bent zo exclusief dat zelfs ziekte niet zonder jou kan! Sterkte, en ik kijk uit naar je terugkeer naar de normale, saaie club.”
 5. “Ik hoorde dat je ziek bent. Geen paniek! Volgens mijn medische encyclopedie (die ik op Google heb gevonden), is lachen het geheime ingrediënt voor snel herstel. Dus hier is een grap om je op te vrolijken: Waarom kunnen geheimagenten nooit goed ziek zijn? Omdat ze altijd undercover gaan! Beterschap, geheimagent!”
 6. “Ik stuur je geen fruitmand omdat ik geloof dat lachen het beste medicijn is. Maar als je een appel nodig hebt om de dokter weg te houden, zal ik die ook sturen. Grapje! Beterschap en veel gelach toegewenst.”
 7. “Hoorde dat je ziek bent en ik wilde je iets sturen om je op te vrolijken. Maar de postbode wilde me niet in een doos stoppen. Dus hier is een virtuele knuffel en een grap: Waarom nam de bezem de stofzuiger niet mee naar het feest? Omdat hij al overal geweest was! Beterschap!”
 8. “Ik weet dat ziek zijn niet leuk is, maar bedenk het zo: je hebt nu een legitiem excuus om de hele dag in pyjama rond te lopen. Dat is als het winnen van de loterij, toch? Spoedig herstel, luie pyjamadagen gewenst!”
 9. “Ziek zijn is als een onverwachte vakantie, maar dan zonder de leuke activiteiten. Dus hier is mijn cadeau aan jou: een denkbeeldige reis naar een tropisch eiland. Spoedig herstel op je ‘vakantie’ en kom snel terug naar het echte leven!”
 10. “Ik hoorde dat je ziek bent, dus ik stuur je een digitale EHBO-kit: grappige video’s, memes en een overdosis humor. Let op: lachen kan leiden tot onmiddellijke verbetering van de gezondheid. Beterschap, en lach tot je buikpijn hebt!”
 11. “Ziekte is als een slechte gast die te lang blijft hangen. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om die gast weg te jagen met wat humor! Waarom kunnen we niet vertrouwen op trappen? Omdat ze altijd achter je rug staan! Sterkte en hopelijk een snel vertrek van je onwelkome gast.”
 12. “Ik hoorde dat ziek zijn op de agenda stond, maar je hebt dat overgeslagen en bent meteen naar bed gegaan. Dat is de spirit! Hier is een virtueel bord met ‘geen ziekte toegestaan’. Eet smakelijk en word snel weer de koning(in) van je kasteel!”

Hopelijk brengen deze grappige sterkte- en beterschapswensen een glimlach op het gezicht van de ontvanger en dragen ze bij aan een snel herstel.